Wie we zijn

Vweb bestaat uit een vast team van vier enthousiaste medewerkers. Naargelang het doel en de samenstelling van uw project worden zij bijgestaan door een aantal talentvolle grafische vormgevers, fotografen, vertalers en bedrijfsfilmmakers.

Het Vweb team

Vincent
Vincent
Zaakvoerder
Gestart als gedreven webdesigner en Google-fanaat met een neus voor SEO, legde Vincent zich de voorbije jaren toe op het domein van de e-commerce en online marketing.

Voor Vincent is én blijft elke website of webshop maatwerk, die zowel op het gebied van design als vindbaarheid een eigen aanpak verdienen. Hij is er tevens van overtuigd dat uw online activiteiten enkel optimale resultaten opleveren wanneer ze een onderdeel vormen van een bredere marketingstrategie. Een online marketingstrategie, die gericht is op uw concrete doelstellingen.

Hij vindt het daarom essentieel om nauw met u samen te werken en uitgebreid met bruikbaar en praktisch advies bij te staan.
Ka
Ka
Webcopywriter
Geboeid door talen en communicatie verzorgt webcopywriter Ka bij Vweb de inhoud van websites.

Als voormalig archeologe graaft ze naar uw tekstnoden en verwerkt alle vondsten tot een vlotte, heldere en Google vriendelijke webtekst. Ze is bedreven in het ontdekken van de drijfveren en voorkeuren van uw (potentiële) klanten, ervaren in het analyseren van complexe onderwerpen, en vaardig in het vertalen van technische gegevens naar een verhaal op het niveau van uw klanten.

Nieuw website aangeschaft? Dan staat zij u bij in het volledig invullen van uw site met webcopy, beeldmateriaal, vertalingen en metatags. Zo krijgen uw website en online aanwezigheid een vlotte start.
 
Jori
Jori
Webontwikkelaar
Omringd door meerdere gigantische beeldschermen staat Jori in voor het programmeren van de Vweb sites.

Hij ontwerpt en programmeert van basic projects tot uitgebreide, geautomatiseerde webshops. Als webontwikkelaar is hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen van complexe platformen en uiterst gebruiksvriendelijke content management systemen vormt dan ook tot zijn favoriete opdracht.

Bovendien is hij Google AdWords gecertificeerd en volgt hij bij de opbouw van al uw online projecten de meest recente richtlijnen van Google, zodat uw website of webshop steeds uitstekend scoort in de zoekresultaten.
Tom
Tom
Expert SEA & linkbuilding
Vanuit regionale televisie- en radioreclame stapte Tom over naar de avontuurlijke wereld van digital advertising. Met zijn no-nonsens aanpak, volledige ontzorging en verslaggeving in begrijpelijke lekentaal, mikt hij telkens opnieuw op het ontwikkelen van een succesvolle campagne en een langetermijnrelatie met klanten.

Google Ads, linkbuilding, conversies en boosts genereren; de jungle van SEA en online reclame kent geen geheimen voor Tom. Duikt er toch een nieuw raadsel op, dan volgt hij als Google AdWords gecertificeerde onmiddellijk de gepaste opleiding om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Met een rugzak vol ervaring, vakkennis en een intuïtieve machete, leidt hij klanten onbevreesd naar het El Dorado van online reclame.
 

Kantoor Brugge

Cesar Gezellestraat 50
8310 Assebroek (Brugge)
info@vweb.be
T +32 497 54 85 61