Wie we zijn

Vweb bestaat uit een vast team van drie enthousiaste medewerkers. Naargelang het doel en de samenstelling van uw project worden zij bijgestaan door een aantal talentvolle grafische vormgevers, fotografen, vertalers en bedrijfsfilmmakers.

Het Vweb team

Vincent
Vincent
Zaakvoerder
Gestart als gedreven webdesigner en Google-fanaat met een neus voor SEO, legde Vincent zich de voorbije jaren toe op het domein van de e-commerce en online marketing.

Voor Vincent is én blijft elke website of webshop maatwerk, die zowel op het gebied van design als vindbaarheid een eigen aanpak verdienen. Hij is er tevens van overtuigd dat uw online activiteiten enkel optimale resultaten opleveren wanneer ze een onderdeel vormen van een bredere marketingstrategie. Een online marketingstrategie, die gericht is op uw concrete doelstellingen.

Hij vindt het daarom essentieel om nauw met u samen te werken en uitgebreid met bruikbaar en praktisch advies bij te staan.
Ka
Ka
Web copywriter
Geboeid door talen en communicatie verzorgt webcopywriter Ka bij Vweb de inhoud van websites.

Als voormalig archeologe graaft ze naar uw tekstnoden en verwerkt alle vondsten tot een vlotte, heldere en Google vriendelijke webtekst. Ze is bedreven in het ontdekken van de drijfveren en voorkeuren van uw (potentiële) klanten, ervaren in het analyseren van complexe onderwerpen, en vaardig in het vertalen van technische gegevens naar een verhaal op het niveau van uw klanten.

Ka verzorgt eveneens advertentie campagnes via Google AdWords en Facebook om uw naamsbekendheid, online zichtbaarheid, en het rendement van uw site of webshop te verhogen.
Jori
Jori
Webontwikkelaar
Omringd door meerdere gigantische beeldschermen staat Jori in voor het programmeren van de Vweb sites.

Hij ontwerpt en programmeert van basic projects tot uitgebreide, geautomatiseerde webshops. Als webontwikkelaar is hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen van complexe platformen en uiterst gebruiksvriendelijke content management systemen behoren dan ook tot zijn favoriete opdrachten.

Bovendien is hij  Google AdWords gecertificeerd en volgt hij bij de opbouw van al uw online projecten de meest recente richtlijnen van Google, zodat uw website of webshop steeds uitstekend scoort in de zoekresultaten.

Kantoor Brugge

Cesar Gezellestraat 50
8310 Assebroek (Brugge)
info@vweb.be
T +32 497 54 85 61