Privacyverklaring


De website vweb.be en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Vweb bvba – BTW / BE 0817 821 153, gevestigd op het adres Cesar Gezellestraat 50, te 8310 Brugge. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Vweb hecht belang aan uw privacy en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Alle gegevens die verzameld worden via onze website worden vrijwillig verkregen. De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.

Gebruik en opslag van uw persoonlijke gegevens

De door u meegedeelde persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres) worden door Vweb gebruikt voor de volgende doeleinden:

  -    Klantenbeheer en facturatie
  -    U op de hoogte te brengen van belangrijke updates en noodzakelijke informatie inzake de werking van uw website of webshop

Wij bewaren uw gegevens op een beveiligde Secure Server en een eigen beveiligd beheersysteem. Deze gegevens zijn op geen enkele manier beschikbaar gesteld aan derden. Ze worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of direct marketing, noch worden ze gedeeld of overgedragen aan derden. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de beoogde doeleinden vermeld hierboven.

Op vweb.be zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U beschikt over een wettelijk recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wenst u inzage of zijn uw gegevens niet meer relevant, onvolledig of onjuist en wilt u uw gegevens uit ons bestand laten verwijderen? Mits bewijs van identiteit (kopie van identiteitskaart) kan u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Vweb, Cesar Gezellestraat 50, 8310 Assebroek, gratis en binnen 7 werkdagen de schriftelijke mededeling of verwijdering bekomen van uw persoonsgegevens.

Gebruik van cookies

Vweb kan via vweb.be anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar vweb.be gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website vweb.be permanent te optimaliseren voor de gebruikers. Dit gebeurt via Google Analytics en sociale media cookies.

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de Google Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten, en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen. Google zal uw IP-adres evenwel niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Sociale media

Op onze website vindt u buttons waarmee u onze webpagina’s kan promoten op sociale media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de sociale media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De sociale media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

U kan het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten, dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Contact

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 november 2017.

Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Vweb bvba, Cesar Gezellestraat 50, 8310 Assebroek - Tel. 0497 548 561 - info@vweb.be
 

Kantoor Brugge

Cesar Gezellestraat 50
8310 Assebroek (Brugge)
info@vweb.be
T +32 497 54 85 61